Garden Tractor Forums banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Member
Joined
·
320 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Well I started driving the tractor around to heat the oil up before I drain it and pull the engine. It seems like I may also have a hydrostatic issue. It was working fine and then stopped moving but was still growling. I played with the engage nuetral park lever and then it seemed to work again. It almost seemed like it was starting to jump out of gear or something. I am wondering if there is a linkage issue or if I am going to have to rip into the hydrostat (I know nothing about them so am hoping it is something I can figure out). Any thoughts?

:confuse:
 

·
Tractorholic
Joined
·
434 Posts
Have you checked to see if the tranny is full of fluid? But you could be on to somthing with the adgustments? not sure if yours has a peddle, but the linkage on mine should be set so that when the peddle is in nuetral there is no forward, or rearward creap. hope this helps a little :)
 
G

·
sounds like it might be a headache of a machine. send it to my house and ill take it for free =). but really make sure you have fluid in there, it might be due for hydro fluid change.
 

·
Member
Joined
·
320 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Yeah the fluid is full and looks REALLY clean! Are there any bulletins, instructions etc. on how to properly set up the linkage as far as adjustment etc.?
 

·
Tractorholic
Joined
·
434 Posts
pennsylvanianewt you should be able to download a manual in the sticky section up top. mine shows how to proper adjust. good luck
 
1 - 9 of 9 Posts
Top