Garden Tractor Forums banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Premium Member
Joined
·
1,227 Posts
Yesterday Mike Bramel was over and we got the 1250 running. Today I changed to oil and got it ready to drive around. The engine runs good, the hydro moves, but it felt like a few times the hydro did nothing when I was moving the pedal. So I kept at it and I continued to drive around. After a few minutes of driving it seemed fine but the beginning worried me that the rear end is getting weak. The lift also moves very slow, and the park/netural/drive lever is hard to move. I plan on changing fluid and cleaning up the piviot shaft to see if the lift will move easier and faster.
Any suggestions guys?
 

·
Tractorholic
Joined
·
2,179 Posts
Don't know any suggestions for you, Adam. It sounds like you have a good plan with changing the oil and cleaning the pivot shaft. Hope it all works out for you.
 

·
Premium Member
Joined
·
1,227 Posts
Discussion Starter · #4 ·
mikebramel said:
Is there a test port on the hydro to measure the pressure
No clue. Hopefully someone that knows can chime in.
 

·
Premium Member
Joined
·
5,740 Posts
What do you have for fluid in it? Is it full to the top line on the dipstick?
 

·
Bob's Lawn and Garden LLC
Joined
·
2,183 Posts
As all have said change fluid and filter and make sure it is full. As for the shift lever being hard. Remove the fender and on top of the trans is the park selector it gums up over time so a good cleaning of it should take care of the hard lever. When you take it apart there is a litte ball in it just so you know.
 

·
Accumulator
Joined
·
13,481 Posts
bhts said:
On top of the trans is the park selector it gums up over time so a good cleaning of it should take care of the hard lever. When you take it apart there is a litte ball in it just so you know.
:ditto:
 
1 - 7 of 7 Posts
Top